Hediye seçerken

Günümüz tüketim dünyasında tüketiciler herhangi bir ürünü alırken o ürünün yalnızca faydası üzerinde düşünmemektedirler. Aslına bakacak olursak satın alma eylemine dönüşecek olan eylemin sembolik anlamı günümüz dünyasının tüketim alışkanlıklarını değiştirmiştir. Bu alışkanlıklar ve sembolik anlamların değerlendirilmesi günlük tüketimlerimizde büyük bir pay sahibi olsa da pastanın en büyük dilimi hediye seçimiyle stabil kalmaktadır. Nasıl mı? Sevgiler günü hediyesi için çok şık bir saat beğendik ve bu saatin harika bir hediye olacağına kanaat getirdik diyelim. Fakat saatin sembolik anlamı ‘ayrılığı’ temsil eder. Bu bilgiden sonra sevgiliye hediye alma kararı ister istemez değişir ve alternatifler aranmaya başlar. İşte Bun Desing’in anneye hediye ya da sevgiliye hediye sınıflandırması tam da bu noktada önem kazanıyor. Çünkü tüm sembolik anlamlar ve alışkanlıklar değerlendirildiğinde kimin hangi hediye ile duygusal bağ kuracağını belirlemiş oluyoruz.

Aynanın Sembolik Anlamı Ne Dersiniz?

Ayna hediye etmek tam bir nezaket göstergesi olarak değerlendirilir. Hediye etmenin nezaket sıfatı ile ete kemiğe bürünmüş bu hali bir Osmanlı adeti olsa da anlamını bilenler için hala ne güzel seçenektir. Aynanın en derin anlamı ‘ sana senden değerli armağan mı olur ’ duygularının ardında gizlenmektedir. Hediye başlı başına bir nezaket göstergesi olsa da hediye seçimleri nezaketin çekirdeğini oluşturmaktadır.

Sizi Anlıyor ve Kayıtsız Kalmıyoruz

Hediye, kime ne şekilde sunulacak olursa olsun o nadide ürünü seçebilmek zorlu bir maraton gibidir. Özellikle de özel günler de bu maraton daha da zorlu bir hal alır. Bu süreçte yüzlerce farklı mağaza ve yüzlerce farklı sanal mağaza ile karşılaşılsa da seçenekler ne yazık ki hep aynı olur. Tek düzenlik aşılamaz, orjinallik yakalanamaz, sıkıntıları ile karşılaşıldığı noktada Bun Desing bir milad olur.

Bun Desing milad olur çünkü, Bun Desing ruha dokunur, gülümsetir ve her şeyden önemlisi bir çift anlamlı bakışın mimarı olur.

Hediyenin ve seçiminin en keyifli, en heyecanlı ve subjektif hali ile tanışmak için www.bundesing.com

yukarı
Menu