Erkeklere Hediye

Bugüne kadar ‘erkeklere hediye almak da ne kadar zor’ cümlesinin ardında bir seçim yapmak zorunda kaldık. Bayanlar aslında seslenişimiz sizedir. Çünkü biliyoruz ki bir erkek bir erkeğe çok özel bir gün olmadığı sürece hediye almaz. Hatta özel günlerin seçimini dahi yine bayanlara bırakırlar. Bun Design olarak bilinen bir yanlışın duvarlarını yıkıyoruz ve bizimle tanıştıktan sonra erkek hediye almanın zor olmadığını gerçeği ile sizleri baş başa bırakıyoruz.

Bugüne kadar erkeklere hediye almak çok zor dendi çünkü erkeklere alınabilecek hediye seçenekleri hep sınırlıydı. Bun Design çizgileri ile artık böyle bir sınır yok, unutmayın sınırlar sadece sizsiniz. Erkeklere alınacak hediyeler yaş grubuna göre farklılık gösterir elbette ama bir erkeğin 7’sinde ve 77’sinde hoşlanacağı şeyler değişmez. Örneğin; tavla ya da satranç oynamak gibi…

Erkeklere Hediye Seçmek

Bazı erkekler için ev dekarasyonu ve farklı aydınlatma şekilleri bir hayat tarzından ibarettir. Ev dekarosyonunda ve aydınlatmada sınırları olmayan Bun Design’in özgün tasarımları erkeklere hediye seçeneğinin başrolü olabilir. Aydınlatma düşkünü olan erkekler için, harfli aydınlatma seçeneklerine bakmayı unutmayın. Peki, çizgimizi biraz daha değiştirelim. Biliyoruz ki erkekler oyun oynamaktan ve film izlemekten çok hoşlanırlar. Hatta sevdikleri bir film serisinin koyu takipçileri olur, karakterize edilmiş tüm sembollerini satın almaktan da geri durmazlar. Starwars semboli ile seçeneklerinizi arttırıyoruz desek? Üstelik hiçbir erkeğin hayır diyemeyeceği orjinallikte ve kullanım kolaylığı ile erkeklere hediye seçeneklerini yeniden yazıyoruz. Sözünü ettiğimiz sembolize, basit bir Star wars kupası değil. Kullanımlı, gösterişli hatta ısıyı hapsedecek kadar özel… Daha fazlası için sizleri hediye seçeneklerimize bakmaya davet ediyoruz.

Bun Design, hediye seçiminde zorlanan ve arkadaşa danışmaktan yorulanların tek adresi olurken çeşitsel bolluğu ile de hediye seçiminin en kolay hali olmaktadır.

yukarı
Menu